strand
HOME
VILLA
CURAÇAO
ACTIVITEITEN
FOTO'S
TARIEVEN
CONTACT
usflag

activiteiten

kleineknip

Zwemmen en snorkelen: er zijn veel schitterende spierwitte stranden en rustige authentieke baaien. Bekende stranden zijn Mambo Beach, Porto Marie, Cabana Beach. Voor sommige baaien is het dragen van waterschoenen een aanrader.
Duiken: Curaçao heeft ongeveer 65 duikplekken met prachtige koraalriffen. Langs de zuidelijke kustlijn zijn zo’n 40 daarvan uitgerust met een ketting waarlangs u kunt afdalen en bovenkomen. De meeste duikplekken zijn vanaf de kant te bereiken. Bezoek de site van www.curious2dive.com
Wandelen: in het naast gelegen natuurgebied van de St.Jorisbaai
Golfen: o.a. 18 holes Hyatt Old Quarry Golf Course en BlueBay golf.
Sea-Aquarium: met o.a. de dolfijnen show is een aanrader. Of ga zelf zwemmen met de dolfijnen, een onvergetelijke ervaring. www.dolphin-academy.com
Restaurants en Beachclubs: iedere dag is er wel ergens een Happy Hour. Op culinair gebied kunt u genieten van de Caribische keuken, een pizza, verse vis of van de internationale keuken. Op loopafstand van de villa ligt het prachtige Rainforest Restaurant L’ALDEA.
Supermarkt: ARCO IRIS 5 automin. van uw villa met ruime keuze, o.a. verse broodjes en NL krant. Grote Europees getinte supermarkten ziet u over het hele eiland, er is zelfs een Albert Heijn in Zeelandia.

beach
abcdesign 2011