rotsen
HOME
VILLA
CURAÇAO
ACTIVITEITEN
FOTO'S
TARIEVEN
CONTACT
usflag

tarieven en voorwaarden

boot

Tarief:
Klik hier voor de volledige voorwaarden en verdere informatie
U betaalt voor Casa-Lamunchi € 94,00 per dag (laag seizoen) en €98,00 per dag (hoog seizoen). Minimum verblijf van 7 nachten.
Vanaf de derde week geven wij op deze prijs een korting van 15%. Voor langere periode neemt U contact met ons op voor onze speciale tarieven De huurprijs is exclusief water/elektriciteit. Bij normaal gebruik zijn de kosten hiervoor ca. € 2,50 per persoon per dag..
Reserveren: geschiedt per mail. Na uw boeking ontvangt u uw reserveringsbevestiging. Uw reservering wordt definitief nadat uw aanbetaling van 50% van de huursom op onze rekening is bijgeschreven. De overige 50% en de borg dienen uiterlijk 6 weken voor uw aankomst te zijn overgemaakt.
Borgsom: De borgsom bedraagt € 300,00 en deze wordt na het einde van de huurperiode binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening onder aftrek van de kosten van gebruik water/elektra en eventuele schade en reparaties
Annulering: Bij annuleren tot 3 maanden voor aanvang van de huurperiode ontvangt u uw volledige aanbetaling retour. Bij annulering van drie maanden tot zes weken van te voren ontvangt u 50% van uw aanbetaling retour. Bij annulering binnen zes weken wordt de aanbetaling niet terugbetaald. Wij raden u aan om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten.

huisje
abcdesign 2011